devilinsky

Hallon & laktrismashmallows

Allmänt Permalink0
Ingridienser ca 40 bitar 2 dl floursocker 150 g turkisk peppar 300 g marshmallows 2 påsar geléhallon (á 170 g) Fler smaker Salt möter sött 200 g fudge (skuren i bitar) 1 1/2 dl salta hackade jordnötter Persikosmak 160 g halverade persiko gelegodisar 2 dl rostad kokos 1 tsk chiliflakes Gröna grodor & grönpeppar 25 grönagrodor gelegodis ( i bitar, ca 200 g ) 2 tsk mortlad torkad grönpeppar Gör såhär: 1. Häll ut floursockret i en form, ca 20x30 cm. Floursockret måste täcka botten på formen ordentligt. 2. Lägg laktriskaramellerna i dubbla fryspåsar. Krossa dem fint med botten av en kastrull. 3. Blanda marshmallows & geléhallon (eller annan valfri gelé/fudge smaksättning) i en stor glasskål. Smält i ca 2 1/2 minuter i mikrovågsugn på 750 watts effekt. Starta timer 4. Vänd runt det smälta godiset till en jämn smet. Blanda i laktriskrosset (eller anann torr smaksättning) & häll upp smeten i formen med floursocker.Jämna ut smeten. Låt kallna i kylen. 5. Skär längs kanterna för att få ut marshmallowsen ur formen. Vänd en & lägg ovansidan i sockret så att den blir lättare att klippa. 6. Klipp bitar med sax & doppa kanterna i floursocker. Förvara i rumstemeperatur
Till top